diploma Wellness masseur behaald

İk heb meerdere cursussen gevolgd en sinds kort een diploma Wellness masseur behaald. Je kunt het online volgen met praktijk dagen en of alleen praktijk dagen. Goede communicatie, behulpzaam, informatieve lesmateriaal en videoclips, goede uitleg en als je vragen hebt kun je gerust een mail sturen(althans ik stuur mails zodat ik altijd terug kan lezen als ik het vergeet). Zeker een aanrader. Je kunt voor een cursus max 4 jaar over doen, genoeg tijd en op je eigen snelheid. İk ga zeer zeker nog meer cursussen volgen! Tot weer ziens! :)

Zinnure

thuisstudies massage
Een zeer prettige en tegelijkertijd professionele en informele manier om te leren!  

Heb hier eerst de ontspanningsmassage cursus gevolgd en vervolgens de sport en Thaise massage, telkens worden de dagen verdeeld in het masseren en in het ontvangen van de massage wat een ideale balans was voor mij!

Diego Rigo


Klik hier voor onze thuisstudies