Wil jij mensen met klachten behandelen?

Bekijk dan hieronder onze thuisstudies

Video Aspect Ratio: 4:1

Wil jij mensen met klachten behandelen?

Bekijk dan hieronder onze thuisstudies

14
Jaar ervaring
3000+
Tevreden cursisten
 Meer dan 50

Studies

Acupressuur & meridiaanleer

De al 4000 jaar oude geneeswijzen van de Traditional Chinese Medicine zal jou helpen met jouw klachtenbehandeling geweldige resultaten te behalen

Auriculo therapie

Oorreflexologie: In de TCM Traditional Chinese Medicin is de ooracupunctuur al 2000 jr v Ch ontdekt en de behandeling tegen pijnen die hiermee bereikt kan worden is wonderbaarlijk. In de jaren 60/70 heeft de Franse arts Paul Nogier de basis gelegd voor de Westerse Auriculotherapie.

Leer in deze cursus cliënten op een verantwoorde manier behandelen en dus een verbetering brengen in hun klachten.

Cupping massage

Door een cupping massage toe te passen zullen gifstoffen worden afgevoerd.
De doorbloeding wordt gestimuleerd doordat de cups het bloed als het ware omhoog zuigen.

In China gebruikte men de oude methode door in de halve glazen bol of aardewerk cups, kortstondig een vlam te houden en de cup op de huid te plaatsen.

Cryo massagetherapie

Cryo Massagetherapie kan reuma klachten verminderen. Door het lichaam plaatselijk bloot te stellen aan extreme kou, wordt de pijn en stijfheid verminderd en wordt het immuunsysteem versterkt. Hierdoor heb je minder medicatie nodig en zullen mogelijke bijwerkingen afnemen. De behaalde resultaten zijn overweldigend!

Diepte massage

Een diepte massage is als een sportmassage, de spier worden warm gestreken en diep gemasseerd op een verantwoorde manier.

De complete cursus om een goede massage te geven. 

Fibromyalgie massage

Mensen met de diagnose fibromyalgie en reuma hebben dus baat bij een massage.

Zij ondervinden dan ook minder pijn na deze fibromyalgie massage. Deze online cursus fibromyalgie massage helpt je dan ook snel op weg.

Hoofdpijnmassage

Hoofdpijnmassage zal jou helpen een goede behandeling te kunnen geven aan mensen met hoofdpijn en/of migraine.
Tegenwoordig kampen veel mensen met hoofdpijn en migraine.

Massage na chemotherapie

Veel mensen die chemotherapie ondergaan hebben last van bijwerkingen. Door een massage te verzorgen van de handen/armen en voeten/benen wordt de doorbloeding bevorderd en kunnen de klachten verbeteren.

Medical taping

Medical taping wordt gebruikt om de spieren in hun functie te ondersteunen, zonder daarbij in de  beweging te beperken. Bij blessures en niet goed functioneren van de spieren en banden rond gewrichten kun je met Medical Taping aanvullend op je behandeling daardoor ondersteuning bieden en de spieren ook na de behandeling de ondersteuning blijven bieden die noodzakelijk zijn.

online cursus oorkaarsen

Oorkaarsen

    Oorkaarsen, een oude methode die de oudste Pueblostam al gebruikte tegen oorsuizen, oorpijn, hooikoorts en andere klachten

    De kracht van het vuur heeft de mensheid als sinds oertijd geboeid. Ook de oorkaarsen genieten dezelfde fascinerende belangstelling. Sinds eeuwen zijn zij als warmteceremonie in verschillende culturen bekend.

Thaise massage

Yoga voor luie mensen

Een drukpuntmassage van het gehele lichaam, wie houdt er nu niet van een Thaise massage?

Therapeutische massage bij rugklachten

Je kunt een behandeling aanbieden voor cliënten met rugklachten en daarna preventief te werk gaan om terugkerende klachten te voorkomen.
Je beheerst het masseren en kunt zelfstandig cliënten met rugklachten behandelen.

Therapeutische Voetreflexologie

Met deze duizenden jaren oude geneeswijze kun je klachten en ongemakken verlichten, maar ook preventief werken op de gezondheid van jouw cliënten

Triggerpoint therapie

Triggerpoints spelen vaak een rol bij de klachten van cliënten.
Weet je niet van het bestaan af van deze punten dan kun je niet gericht behandelen.
Een aantal spieren zullen dus de revue passeren die een grote rol spelen bij hoofd- en rugpijn en hoe je deze kunt behandelen op een hand besparende manier.

arrow_drop_up arrow_drop_down