Thuisstudie therapeutische massage

Wil jij mensen met klachten behandelen?

Bekijk dan hieronder onze thuisstudies

Video Aspect Ratio: 4:1

Wil jij mensen met klachten behandelen?

Bekijk dan hieronder onze thuisstudies

studie voetreflexoloog

Opleiding Reflexoloog

De al 4000 jaar oude geneeswijzen van de Traditional Chinese Medicine zal jou helpen met jouw klachtenbehandeling geweldige resultaten te behalen

Opleiding Massagetherapeut

Wil jij een eigen praktijk starten en heel graag mensen van hun pijn af helpen?

online cursus acupressuur

Acupressuur & meridiaanleer

De al 4000 jaar oude geneeswijzen van de Traditional Chinese Medicine zal jou helpen met jouw klachtenbehandeling geweldige resultaten te behalen

thuisstudie oorreflexologie

Auriculo therapie

Oorreflexologie: In de TCM Traditional Chinese Medicin is de ooracupunctuur al 2000 jr v Ch ontdekt en de behandeling tegen pijnen die hiermee bereikt kan worden is wonderbaarlijk. In de jaren 60/70 heeft de Franse arts Paul Nogier de basis gelegd voor de Westerse Auriculotherapie.

Leer in deze cursus cliënten op een verantwoorde manier behandelen en dus een verbetering brengen in hun klachten.

online cursus cupping massage

Cupping massage

Door een cupping massage toe te passen zullen gifstoffen worden afgevoerd.
De doorbloeding wordt gestimuleerd doordat de cups het bloed als het ware omhoog zuigen.

In China gebruikte men de oude methode door in de halve glazen bol of aardewerk cups, kortstondig een vlam te houden en de cup op de huid te plaatsen.

online cursus Cryo massagetherapie

Cryo massagetherapie

Cryo Massagetherapie kan reuma klachten verminderen. Door het lichaam plaatselijk bloot te stellen aan extreme kou, wordt de pijn en stijfheid verminderd en wordt het immuunsysteem versterkt. Hierdoor heb je minder medicatie nodig en zullen mogelijke bijwerkingen afnemen. De behaalde resultaten zijn overweldigend!

eft cursus online

Energetische Reset & EFT

Trauma’s, verdriet en angsten worden opgeslagen in ons lichaam en dus ook in het energieveld en meridiaan-systeem. Door het kloppen van bepaalde acupunctuurpunten wordt het meridiaan-systeem geactiveerd.

Je krijg een aantal technieken aangereikt waardoor het leven van de cliënt enorm zal veranderen, door de cliënt de zelfhulpmethode van EFT aan te leren zal deze direct na de behandeling of zelf-behandeling een rust ervaren en verlaging van de stress.

online cursus fibromyalgie masseren

Fibromyalgie massage

Mensen met de diagnose fibromyalgie en reuma hebben dus baat bij een massage.

Zij ondervinden dan ook minder pijn na deze fibromyalgie massage. Deze online cursus fibromyalgie massage helpt je dan ook snel op weg.

online cursus gua sha

Gua Sha Therapie

GUASHA heeft hele mooie resultaten die bereikt worden doordat niet alleen de huid maar ook de onderliggende lagen zoals bindweefsel, lymfesysteem, meridianen, reflexgebieden en immuunsysteem gestimuleerd worden kortom het hele lichaam wordt in beweging gebracht.

online cursus hoofdpijnmassage

Hoofdpijnmassage

Hoofdpijnmassage zal jou helpen een goede behandeling te kunnen geven aan mensen met hoofdpijn en/of migraine.
Tegenwoordig kampen veel mensen met hoofdpijn en migraine.

klachten behandelen massage

Massage na chemotherapie

Veel mensen die chemotherapie ondergaan hebben last van bijwerkingen. Door een massage te verzorgen van de handen/armen en voeten/benen wordt de doorbloeding bevorderd en kunnen de klachten verbeteren.

online filmpje medical tapen

Medical taping

Medical taping wordt gebruikt om de spieren in hun functie te ondersteunen, zonder daarbij in de  beweging te beperken. Bij blessures en niet goed functioneren van de spieren en banden rond gewrichten kun je met Medical Taping aanvullend op je behandeling daardoor ondersteuning bieden en de spieren ook na de behandeling de ondersteuning blijven bieden die noodzakelijk zijn.

online cursus oorkaarsen

Oorkaarsen

    Oorkaarsen, een oude methode die de oudste Pueblostam al gebruikte tegen oorsuizen, oorpijn, hooikoorts en andere klachten

    De kracht van het vuur heeft de mensheid als sinds oertijd geboeid. Ook de oorkaarsen genieten dezelfde fascinerende belangstelling. Sinds eeuwen zijn zij als warmteceremonie in verschillende culturen bekend.

online cursus thaise massage

Thaise massage

Yoga voor luie mensen

Een drukpuntmassage van het gehele lichaam, wie houdt er nu niet van een Thaise massage?

rugklachten masseren

Therapeutische massage bij rugklachten

Je kunt een behandeling aanbieden voor cliënten met rugklachten en daarna preventief te werk gaan om terugkerende klachten te voorkomen.
Je beheerst het masseren en kunt zelfstandig cliënten met rugklachten behandelen.

klachten behandelen met voetreflexologie

Therapeutische Voetreflexologie

Met deze duizenden jaren oude geneeswijze kun je klachten en ongemakken verlichten, maar ook preventief werken op de gezondheid van jouw cliënten

triggerpoints cursus

Triggerpoint therapie

Triggerpoints spelen vaak een rol bij de klachten van cliënten.
Weet je niet van het bestaan af van deze punten dan kun je niet gericht behandelen.
Een aantal spieren zullen dus de revue passeren die een grote rol spelen bij hoofd- en rugpijn en hoe je deze kunt behandelen op een hand besparende manier.