Thuisstudie massagetherapeut
online cursus edelsteen massage

Start je eigen goedbetaalde massagepraktijk vanuit huis, verdien direct je opleiding terug en help veel mensen met hun gezondheid!

Help cliënten van hun pijn af, werk wanneer jij dit wilt en bepaal zelf wat jouw verdiensten zijn.

online cursus edelsteen massage

Start je eigen goedbetaalde massagepraktijk vanuit huis, verdien direct je opleiding terug en help veel mensen met hun gezondheid!

Help cliënten van hun pijn af, werk wanneer jij dit wilt en bepaal zelf wat jouw verdiensten zijn.

17 jaar ervaring

Leer van een expert

250+

Cursisten die we hebben mogen helpen

€6.000

Gemiddelde verdiensten als eigenaar van een massagepraktijk

Vind jij het ook moeilijk om de stap te maken naar je eigen massagepraktijk?

Als deze bovenstaande titel je aanspreekt is het zeker de moeite om hier verder te lezen. Ik wil je op voorhand al geruststellen, je bent niet de enige! 

Er zijn namelijk veel mensen die de ambitie hebben om een eigen praktijk te starten en heel graag mensen van hun pijn af willen helpen maar dit nog niet hebben gedaan omdat ze:

 1. Niet de juiste kennis hebben om te starten
 2. Niet genoeg diversiteit kunnen bieden qua massages
 3. Het financiële plaatje niet voor ogen kunnen hebben
 4. Denken te weinig tijd te hebben om alles te realiseren

Dit zijn een aantal redenen waardoor de meeste niet de stap nemen en deze misschien ook nooit gaan nemen.

Omdat ik zelf ook in deze situatie heb gezeten heb ik besloten om andere mensen ook te helpen met het behalen van hun doelen en het opzetten van hun eigen massagepraktijk.

Wat is het voordeel?

Het voordeel is dat ik al de fouten heb kunnen maken en de obstakels kunnen overwinnen, deze kennis en ook de ervaring met meer dan 15 massagetechnieken wil ik met jou delen zodat ook jij je eigen massagepraktijk kan beginnen.


Ben je nieuwsgierig geworden? Hieronder lees je wat je allemaal kan leren en waarom ik hier zelf mee begonnen ben.

thuisstudie masseur

''Mijn eigen massagepraktijk heeft mij volledige controle gegeven over mijn werktijden, inkomen en daarnaast help ik iedere dag mensen van hun pijn af - Maddy Kersten''

Even voorstellen, wie is Maddy 

Ik snap dat je graag je eigen massagepraktijk wil starten, dit gevoel ken ik als geen ander. Vaak ontbreekt het alleen aan één ding: kennis.


In de afgelopen 16 jaar heb ik duizenden massages gegeven en meer dan 250 therapeuten opgeleid en geholpen met het starten van hun eigen massagepraktijk.


Ik wil jou garanderen dat wij samen ervoor gaan zorgen dat jij je eigen massagepraktijk kunt starten waardoor je jezelf en anderen een fijner leven geeft.


Een flexibel leven in de vorm van inkomen en tijd begint bij het maken van keuzes. Door actie te ondernemen ga jij gedachten omzetten in realiteit en dit is precies wat je wilt. Toen ik 16 jaar geleden een gezin had van vier kinderen, werd het mij allemaal te veel. Ik werkte hard, was weinig bij mijn kinderen en verdiende te weinig.


Ook bleek het werken voor een baas niet een geschikte match voor mij. Ik ben mijn eigen massagepraktijk gestart, de beste beslissing ooit. Het indelen van je eigen tijd en het zelf bepalen van je inkomen klinkt leuk, maar het is pas écht leuk als dit de realiteit wordt. Dit gun ik jou ook heel erg.

Volg de opleiding vanuit huis

Heb je geen tijd om buitenshuis lessen te volgen dan is de complete online studie opleiding massagetherapeut een geweldige oplossing.


Je volgt het filmmateriaal waarin je de leerstof krijgt aangereikt, daarnaast bestudeer je de theorie in de syllabus die je download en overal kunt bekijken.

Op deze manier kun je heel goed de opleiding combineren met je dagelijkse bezigheden.


Na het aanmelden ontvang je jouw gegevens en krijg je direct toegang tot de gehele opleiding. Zo kun je direct beginnen!

Als we niets doen, zal in 2030 naar verwachting een kwart van de beroepsbevolking minder kunnen werken door stress en overbelasting.


''Massagepraktijken bieden bij dit soort klachten de uitkomst en voorkomt uitval. Het biedt kansen in deze branche en dat zal in de toekomst alleen maar toenemen.” -Henk Herkink, KVK adviseur

Je wordt officieel gediplomeerd

Nadat je de modules hebt afgerond, de lesstof hebt bestudeerd en voldoende oefenuren hebt gemaakt, kun je je opgeven voor het examen.

Het examen wordt online afgenomen

De opleiding bestaat uit 19 modules, je dient examen te doen over minimaal 14 massage-modules.
Na inschrijving op het examen, stuur je een mail waarin je vermeldt voor welke modules je geëxamineerd wilt worden.

Het examen bestaat uit een theorie gedeelte, een praktijkgedeelte en een casus.

Erkende opleiding

erkende opleiding

GRO: GAT Register Opleidingen

Thuisstudie Opleiding Massagetherapeut

423 SBU Totaal 15.11 GRO punten

Erkend door GRO en CAT collectief

CRKBO

Erkend door Centraal Register Kort Beroepsonderwijsmassagesalon starten

Verdien tijdens je opleiding!

Tijdens je opleiding (na het oefenen op een proefpersoon) dien je één of twee betaalde behandelingen per week te verzorgen, hiermee verdien je al gauw zo'n €500,- per maand extra.


Dit houdt in dat je gedurende de opleiding vanaf het eerste moment dus al meer verdient dan dat de opleiding je kost! Het zou mooi zijn als je twee mensen per week kunt behandelen, maar je bent uiteraard vrij om meerdere personen per week tegen betaling te behandelen.


Een leuke sidenote: De opleiding kan je bij ons in maandtermijnen voldoen. Dit houdt in dat je gedurende de opleiding dus al meer verdient dan dat de opleiding je kost!


Na het behalen van dit examen beschik jij over het diploma Massagetherapeut.

Goed om te weten: de totale opleiding neemt ongeveer 180 studie-uren in beslag.

Je kunt je opleiding in je eigen tempo doen, dat mag dus snel, maar
maximaal binnen 3 jaar.

Ook na je opleiding blijf je toegang houden tot de modules, zo kun je altijd nog het filmmateriaal bekijken en heb je nog steeds toegang tot de syllabi.


Na de opleiding mag je jezelf een volleerd Massagetherapeut noemen.

Met een diploma op zak kan je jezelf verzekeren tegen mogelijke ongevallen bij je cliënten. Je moet hiervoor geëxamineerd zijn.


Het voordeel van een diploma is dat je een erkend Massagetherapeut bent.
Zonder diploma is het behandelen van mensen altijd op eigen risico.


Tijdens je opleiding delen we een partij waar je je goedkoop kunt verzekeren als cursist in opleiding.

Welke massages kan jij na de opleiding uitvoeren?

Ontspannings-massage

In deze cursus krijg je de basistechnieken van het masseren aangereikt, wanneer je deze cursus hebt gevolgd kun je een heerlijke ontspanningsmassage geven.

Massage Onderarm-technieken

In deze module leer je met de onderarmen een heerlijke massage te geven. Dit ontlast dus niet alleen je handen maar de onderarm massage is ook heerlijk om te ondergaan.

Sportmassage
Diepte massage

Diepte massage of Sportmassage is niet alleen voor sporters. Je leert ook op een diepere manier masseren en (spier)klachten te behandelen.


Hotstone
Massage

Wie vindt een Hotstone massage nu niet lekker? Een heerlijke massage. Leer met de stenen masseren, maar ook alles over de temperatuur,
heather en welk soort stenen je kunt gebruiken.

thuisstudie kruidenstempelmassage

Kruidenstempel
massage

Doordat de huid zeer snel olie en kruiden opneemt, is de behandeling met

kruidenstempels dan ook heel gezond.

Daarnaast is de Kruidenstempelmassage een genot!

In deze cursus leer je hoe te werken met de kruidenstempels en zelf de stempels te maken.

Chinese Hoofd, nek en schouder massage

In deze module leer je een stevige massage te geven van het hoofd, nek en schouders, daarbij leer je de acupunten kennen die in de Tradicional Chinese Medicine gebruik worden.
Stoelmassage drukpunten

Stoelmassage

Door een goede houding op de massagestoel zijn de rugspieren optimaal te bewerken en heeft de massage niet alleen een relaxende werking, maar is ook zeer goed bij

RSI klachten en rug-, en schouderklachten.
Gezichtsmassage Littekenbestrijding

De goede, persoonsgerichte gezichtsmassage geeft je een fris uiterlijk en meer vertrouwen in jezelf, de anderen en de wereld om je heen. Gezichtsmassage geeft een optimale verzorging.  Diverse vormen van littekenbestrijding geven verlichting en herstel.
Cupping Massage

Door een cupping massage wordt de doorbloeding van de spieren en huid

optimaal bevorderd, waardoor je een dieptewerking verkrijgt die verhardingen in de spieren kan verhelpen.

Voetreflexologie

Een heerlijke reflexzonetherapie behandeling geven, waarbij alle reflexpunten op een verantwoorde manier worden gemasseerd.Hoofdpijnmassage

Door de module hoofdpijnmassage te volgen kun jij cliënten met hoofdpijn en migraine, maar ook met duizeligheid zonder aanduidbare oorzaak behandelen.


Shiatsu

Leer de meridianen uit de Chinese Traditional Medicine kennen en geef een complete drukpuntmassage. Een laagdrempelige en effectieve behandeling die preventief en ontspannend werkt.

Therapeutische Massage bij Rugklachten

Leer alles over rugklachten en de behandeling hiervan op een verantwoorde manier. Mede leer je oefeningen om je cliënt mee te geven voor een blijvende verbetering en preventief te werken.

Zweedse massage

Zweedse of klassieke massage met gevarieerde massagetechnieken, tapotage, petrisage, effleurage

Kortom meerdere technieken waarmee jij een heerlijke massage geeftrelaxation massage course

Fibromyalgie massage

Ontdek hoe je fibromyalgie effectief behandelt, niet alleen voor mensen met fibromyalgie een fijne massage, maar ook voor mensen met reuma en andere soortgelijke klachtenBaby massage

Hoe heerlijk om een kleintje een massage te geven

De aanraking is voor een baby en peuter hetzelfde als liefde ontvangen. Hierdoor zal de baby een betere nachtrust hebben en meer zelfvertrouwen ontwikkelenpitjit

Indonesische massage

Een heerlijke massage Pitjit

Ontdek hoe je een heerlijke Indonesische massage geeft waarbij alle spieren heerlijk behandeld worden 

Indiase Hoofdmassage

Een heerlijke massage waarbij de cliënt zit terwijl ze/hij deze massage ondergaat

We laten je ook zien hoe je deze massage geeft wanneer de cliënt ligt

Holistic pulsing

Een rustgevende en helende therapie, die je ook met massages
goed kunt combineren


Wat zeggen onze cursisten?

Een echte aanrader

Een echte aanrader, een ruim opgezette opleiding die je vanuit huis kan doen, waarin je altijd hulp kunt vragen via mail, WhatsApp en de community dankbaar voor deze fijne opleiding


Tessa

Goede begeleiding!

Ben blij kennis gemaakt te hebben met dit opleidingscentrum en zal er zeker nog vaker zijn om nog meer te leren.


Sylvia

Goed lesmateriaal

Goed lesmateriaal en goede filmpjes. Vakkundige mensen die je lesgeven en goed uitleggen. Een aanrader voor iedereen


Carla

Begeleiding tijdens je opleiding

Maandelijkse begeleiding

Elke maand kun je je inschrijven voor onze Zoom bijeenkomst

Je kunt dan met ons sparren en je vragen stellen over het behandelen van je cliënten of hoe je jouw eigen massagepraktijk dient op te zetten.

rugklachten behandelen

1 op 1 begeleiding en feedback

Wanneer je een module thuis hebt geoefend en onder de knie hebt, kun je feedback krijgen door een zelfgemaakt filmpje van je behandeling via Whatsapp door te sturen. Zo weet je dat je de technieken goed uitvoert en krijg je nog extra tips.

Start nu je eigen massagepraktijk!

Pakketwaarde €3500 ,-
€ 3.000,-

Thuisstudie Opleiding Massagetherapeut

 • Start je eigen massagepraktijk en bepaal je eigen werktijden en verdiensten
 • Officieel erkende opleiding tot massagetherapeut
 • Help mensen van hun pijn af
 • Al meer dan 250 succesvolle therapeuten zijn je voor gegaan
 • Na de opleiding kan je meer dan 19 (de belangrijkste) massages geven
 • Verdien direct meer geld dan de opleiding je kost
 • Krijg maandelijkse begeleiding en 1 op 1 coaching
 • Betaling in termijnen is mogelijk

BONUS: Nu met gratis cursus: Start je eigen paramedische prakijk!

Opleiding Wellness masseur
Pakketwaarde €997 ,-
Gratis

Ontvang ook de opleiding: Start je paramedische praktijk

Als je nu start met de opleiding ontvang je ook de cursus hoe je eigen paramedische praktijk te starten.

In deze cursus leer je alle ins en outs hoe jouw massagepraktijk in te richten, hoe cliënten te werven, hoe je website te bouwen en hoe je terugkerende cliënten krijgt.