Brochure Opleiding Reflexoloog

Vraag de gratis brochure aan en ontdek welke stappen jij nodig hebt om Reflexoloog te worden.

  • Leer van mijn 16 jaar ervaring als Reflexoloog
  • Krijg het exacte stappenplan; Hoe meer dan 250 mensen hun eigen praktijk hebben gestart met minimaal budget
  • Bepaal je eigen werktijden en inkomen
  • Verdien al snel €3000,- per maand met 2 tot 3 consulten per dag
  • Ontdek het genot van vrijheid
  • Help cliënten met klachten op een efficiënte manier 
50%
Waar mogen we hem naar toe sturen?
Download hier de gratis brochure
studie voetreflexoloog

Vraag de gratis brochure aan en ontdek welke stappen jij nodig hebt om je eigen praktijk als Reflexoloog te starten.

    Als buitenshuis lessen volgen niet haalbaar is voor jou, dan is onze complete thuisstudie opleiding Reflexoloog de perfecte oplossing.

50%
Waar mogen we hem naar toe sturen?
Download gratis stappenplan!

“Ik vond alle modules interessant en wilde alleen maar meer kennis opdoen. Buiten de verplichte modules heb ik dan ook nog andere cursussen gevolgd. Dit komt in mijn eigen praktijk goed van pas.


De opleiding heeft me zó veel gebracht: zelfverzekerdheid (mijn cijfers waren super), financiële onafhankelijkheid, plezier in het werk, een eigen praktijk met een hoop tevreden klanten en daarnaast nog een leuke baan bij een sauna.”


opleiding natuurgeneeskunde

Esther

“Ik wilde iets anders gaan doen, meer met mensen werken,
iets voor hun kunnen betekenen en stukje begeleiding in een bepaalde fase van hun leven geven. De opleiding voetreflexologie leek mijn een mooi uitgangspunt, dat was het uiteindelijk ook! Grootste twijfel was of ik de opleiding voetreflexologie welk echt leuk zou gaan vinden. Na de eerste dag was die twijfel gelijk weg!  In 2018 heb ik de knoop doorgehakt en mijn baan opgezegd, een hele stap, maar tot nu toe heb ik daar geen seconde spijt van gehad!”

 

video thaise voetmassage
Resy

Erkende opleiding

erkende opleiding

GRO: GAT Register Opleidingen

erkende opleiding

Erkend door CRKBO

Vraag de brochure opleiding Reflexoloog online aan, wij leggen je graag alles uit

50%
Waar mogen we hem naar toe sturen?
Start nu hier!
opleiding voetreflexoloog