Wellness massages

Benieuwd hoe jij een heerlijke massage kan geven?

Video Aspect Ratio: 4:1

Wellness massages

Benieuwd hoe jij een heerlijke massage kan geven?

14
Jaar ervaring
3000+
Tevreden cursisten
Meer dan 50

Studies

Chinese hoofdmassage

Een heerlijk stevige massage waarbij acupunctuurpunten worden gemasseerd en de energie Chi weer zal gaan stromen. 

Edelsteen massage

Ontdek de meerwaarde van het gebruik van edelstenen bij je massage. Door de energetische werking van de edelstenen zal jouw cliënt een extra opkikker krijgen, daarbij ontlast je je handen.

Hand & Voetmassage

Onze handen worden de hele dag door gebruikt om te werken.
Het is dan ook heerlijk om een handmassage te ontvangen, maar ook om te geven.

Hetzelfde geld voor onze voeten, hoe heerlijk is een massage nadat je voeten moe zijn na de hele dag lopen of staan!

online cursus

Handreflexologie

Onze handen worden de hele dag door gebruikt om te werken.
Het is dan ook heerlijk om een handmassage te ontvangen, maar ook om te geven.

Je ontdekt alles over de reflexpunten en de acupunctuurpunten op onze handen.

Hot Bottle massage

De Hot Bottle Massage is zeer ontspannend omdat de flessen lang warm blijven en je deze dus niet steeds hoeft te wisselen, waardoor de massage als zeer ontspannend ervaren wordt.

Hotstone massage

Hotstone massage is een zeer gewilde massage in sauna’s en massagepraktijken. De warmte van de stenen is een weldaad voor het lichaam en werkt zeer ontspannend.

Kruidenstempelmassage

De helende effecten van de warme kruidenstempels dringen tot diep in het onderliggende weefsel door, zelfs tot in de organen. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds na. De stempelmassage activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop.
De kruiden ontslakken, regenereren en verzorgen de huid op intensieve wijze.

Massage Onderarm-technieken

Met de massagetechnieken van de onderarmen kunnen we op een diepe manier masseren, hierbij is de belasting voor handen en vingers minimaal.

Door ook met de elleboog te masseren kunnen we dieper in de spieren gaan op een prettige manier. Door met de onderarmen te masseren maakt de masseur een dansende beweging en is deze massage heerlijk om te geven.

Ontspanningsmassage

Niet alleen heerlijk voor jezelf maar ook voor je familie, vrienden en cliënten!

Deze online cursus ontspanningsmassage is ideaal wanneer je alle nodige technieken wilt leren om een goede massage te geven. 

gebruik oorkaarsen

Oorkaarsen

  Oorkaarsen, een oude methode die de oudste Pueblostam al gebruikte tegen oorsuizen, oorpijn, hooikoorts en andere klachten

  De kracht van het vuur heeft de mensheid als sinds oertijd geboeid. Ook de oorkaarsen genieten dezelfde fascinerende belangstelling. Sinds eeuwen zijn zij als warmteceremonie in verschillende culturen bekend.

cursus pitjit

Pitjit Indonesische massage


  Je laten masseren en het ervaren van de helende kracht van de pitjit in het dagdagelijkse leven is daar de gewoonste zaak van de wereld. Iedereen kent wel een ‘Ibu’ [Iboe] of ‘Toekan’ Pitjit.

  In Nederland is deze term voor masseren meegekomen met de stroom van Indische Nederlanders en Molukkers die uit voormalig Nederlands-Indië naar Nederland kwamen.

  Door snel te masseren en het gehele lichaam te strijken, zal de cliënt de handen van de masseur niet meer kunnen volgen en
  wordt het hoofd leeggemaakt


Shiatsu

Door deze behandeling werkt men preventief aan klachtenbestrijding en de gezondheid van de mens. Shiatsu is een holistische therapie waarbij de acupunten, gelegen op de meridianen wordt behandeld met acupressuur

Stoelmassage

Stoelmassage is een kortdurende massage van 15 tot 20 minuten.

Diverse problemen kunnen door een regelmatige stoelmassage voorkomen of opgelost worden, zoals: RSI, het carpaal tunnelsyndroom en algemene schouder- en nekklachten.

Thaise massage

Door middel van speciale massagetechnieken vanuit de TCM worden de acupunten van het gehele lichaam gemasseerd. De doorstroming van energie in de meridianen wordt dus verbeterd.

De Thaise massage maakt het lichaam soepel door de strekkingen en de drukpunten te behandelen.

Yoga voor luie mensen

Thaise Voetmassage

Thaise voetmassage is een massage van de voeten en onderbenen waarbij het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming door het behandelen van de acupressuurpunten en reflexpunten wordt geactiveerd.

Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van voetreflextherapie. Door zorgvuldig gedoseerde druk uit te oefenen met een massagestokje, wordt het lichaam uitgenodigd zichzelf te genezen. Emoties kunnen worden verwerkt en geestelijke spanningen worden losgelaten.

online cursus masseren

Voetreflexologie 

Ontdek alles over reflexzonetherapie en geef een heerlijke voetreflexmassage.

Hoe fijn is het niet als jij dit heerlijke gevoel van wegzweven en loslaten van alle spanningen kunt bieden aan jouw cliënten!

arrow_drop_up arrow_drop_down