Thuisstudie Thaise voetmassage

Thaise voetmassage

Reflexologie is een al duizenden jaren oude therapie

Hoe je een heerlijk pittige

Thaise voetmassage geeft 

Thaise voetmassage is een massage van de voeten en onderbenen waarbij het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming door het behandelen van de acupressuurpunten en reflexpunten wordt geactiveerd.

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van voetreflextherapie en acupressuur.

Door zorgvuldig gedoseerde druk uit te oefenen met een massagestokje, maar ook manueel wordt het lichaam uitgenodigd zichzelf te genezen.

Emoties kunnen worden verwerkt en geestelijke spanningen worden losgelaten. 

Doordat alle reflexpunten in de voeten gemasseerd worden heeft deze massage een geweldig geneeskrachtige werking op het gehele lichaam.

Reflexologie is al duizenden jaren oud en een bewezen werkzame therapie!

Wat ga je leren in deze thuisstudie?

In deze thuisstudie Thaise voetmassage leer je alles wat je wilt weten over reflexzonetherapie en alles wat je moet weten om een heerlijke en degelijke voetmassage te kunnen geven

Naast de reflexpunten op de voeten bevinden zich ook acupressuur punten op de voeten en benen, wanneer je deze behandeld zal de energie weer doorstromen en blokkades worden opgeheven.

Stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam

Een geweldig werkzame behandeling

Waar ga jij mensen heel gelukkig mee maken?


  • De energie gaat weer optimaal doorstromen
  • Goede doorbloeding
  • Darmen zullen beter functioneren
  • Heerlijke ontspanning
  • Verbetering van het algehele welzijn
  • Preventief werken voor een goede gezondheid
  • Geweldig voor mensen met een burn-out!

Wat zeggen onze cursisten?

Dankjewel!

Ik heb bij jou een voetreflex massage en ontspanning massage cursus gedaan. Allebei waren voor mij een heel bijzondere ervaring. Het was heel leerzaam en duidelijk. Hopelijk kan ik bij jou nog veel leren. Dankjewel!

Jana

uitgebreide cursus 

Bedankt voor de uitgebreide cursus die ik heb gedownload via internet. Erg handig en erg leerzaam! Ik heb de opleiding gevolgd in Spanje (waar ik sinds 22 jaar woonachtig ben) en zo zie je maar weer dat je altijd weer wat bijleert. Ik ben dan ook nog steeds dankbaar dat ik van velen die ik op mijn pad ontmoet iets kan leren. Zonnige groeten

Hllde

Top!

Ik wil je even laten weten dat het een leerzame cursus was. Alles werd duidelijk uitgelegd en stap voor stap. Ook was alles netjes verzorgd. Compliment hiervoor. Zelf ben ik zo tevreden dat ik me weer heb opgegeven voor de volgende cursus, want kan nog genoeg bij jou leren door jou ervaring en kennis in je vak.

Shyla

thaise voetmassage

Wat ontvang je bij deze thuisstudie?

  • Filmmateriaal Thaise voetmassage: Je kunt online de film volgen, waarin je stap voor stap door de gehele massage geleid. Je hebt alleen een internetverbinding nodig.
  • Syllabus, waarin een duidelijk stappenplan en met foto’s geïllustreerd.
  • Acupunten op de voeten

Thuis leren masseren?

Een Online cursus is ideaal wanneer je alle nodige reflexpunten wilt leren om een heerlijke massage te geven. Wanneer je interesse hebt in een kwalitatief hoogwaardige massage cursus, dan bent je hier aan het juiste adres!

Hier kun je de thuisstudie Thaise voetmassage volgen

€ 127,-

Thuisstudie Thaise Voetmassage

Ja, ik wil direct de inlogcodes ontvangen! Ik schrijf me nu in.