Wil jij de speciale technieken ontdekken van een anti-rimpel behandeling?

Bekijk dan hieronder onze thuisstudies voor het gezicht

Wil jij de speciale technieken ontdekken van een anti-rimpel behandeling?

Bekijk dan hieronder onze thuisstudies voor het gezicht

14
Jaar ervaring
3000+
Tevreden cursisten
Meer dan 50

Studies

Cosmetische bindweefsel

& cupping massage

Door middel van speciale massagetechnieken krijgt de huid een optimale doorbloeding. Er wordt door deze massage toe te passen nieuw collageen aangemaakt waardoor rimpels vervagen en de huidconditie verbeterd . Deze massage geeft het gezicht een verjongingskuur en de huid ziet er fris en stralend uit.

Cosmetische Cryo behandeling

Cosmetische Cryo behandeling werkt niet alleen goed tegen cellulitis maar geeft ook een wonderbaarlijk verjongend effect op de huid van het gezicht. Door het lichaam plaatselijk bloot te stellen aan extreme kou, krijgt de huid een hele goede doorbloeding en maakt het lichaam nieuwe collageen aan.  De behaalde resultaten zijn overweldigend!

Drukpuntmassage Gezicht

Door middel van speciale technieken worden de acupunctuurpunten van het gezicht gemasseerd waardoor de doorstroming van energie optimaal wordt. De huid krijgt daarbij een optimale doorbloeding.

Deze massage heeft een faceliftend effect. Geef het gezicht een verjongingskuur

Gezichtsbehandeling

Gezichtsverzorging houdt het reinigen en verzorgen van de huid in.

Een aangepaste gezichtsverzorging heeft voor iedereen twee heel belangrijke doelen. Ten eerste heeft het een ontspannende werking op lichaam en geest. Bovendien geeft het de huid een frisse uitstraling.

Gezichtsmassage & Lymfedrainage

Een lymfedrainage van het gezicht, hals en decolleté te geven, zorgt voor een goede vochtafvoer. Bij plastische chirurgie, denk aan facelift, ooglidcorrectie, maar ook het verwijderen van huidkanker ontstaat er na de operatie veelal vochtophoping waardoor er spanning op de wond en litteken komt te staan.

Visagie

Iedereen is uniek en heeft een eigen schoonheid. Make-up dient als ondersteuning van de uitstraling en schoonheid van een ieder en je kunt daar waar nodig lichte correcties aanbrengen. Belangrijk is dat je cliënt met make-up zichzelf is en voelt.

Opleiding Schoonheidsspecialiste

Heb je geen tijd om buitenshuis lessen te volgen dan is de complete online studie schoonheidsspecialiste een geweldige oplossing.

arrow_drop_up arrow_drop_down