Thuisstudie gezichtsmassages

Wil jij de speciale technieken ontdekken van een anti-rimpel behandeling?

Bekijk dan hieronder onze thuisstudies voor het gezicht

Wil jij de speciale technieken ontdekken van een anti-rimpel behandeling?

Bekijk dan hieronder onze thuisstudies voor het gezicht

online cursus Cosmetische bindweefselmassage

Cosmetische bindweefsel

& cupping massage

Door middel van speciale massagetechnieken krijgt de huid een optimale doorbloeding. Er wordt door deze massage toe te passen nieuw collageen aangemaakt waardoor rimpels vervagen en de huidconditie verbeterd . Deze massage geeft het gezicht een verjongingskuur en de huid ziet er fris en stralend uit.

thuisstudie Cryo behandeling gezicht

Cosmetische Cryo behandeling

Cosmetische Cryo behandeling werkt niet alleen goed tegen cellulitis maar geeft ook een wonderbaarlijk verjongend effect op de huid van het gezicht. Door het lichaam plaatselijk bloot te stellen aan extreme kou, krijgt de huid een hele goede doorbloeding en maakt het lichaam nieuwe collageen aan.  De behaalde resultaten zijn overweldigend!

online cursus drukpuntmassage

Drukpuntmassage Gezicht

Door middel van speciale technieken worden de acupunctuurpunten van het gezicht gemasseerd waardoor de doorstroming van energie optimaal wordt. De huid krijgt daarbij een optimale doorbloeding.

Deze massage heeft een faceliftend effect. Geef het gezicht een verjongingskuur

thuisstudie gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Gezichtsverzorging houdt het reinigen en verzorgen van de huid in.

Een aangepaste gezichtsverzorging heeft voor iedereen twee heel belangrijke doelen. Ten eerste heeft het een ontspannende werking op lichaam en geest. Bovendien geeft het de huid een frisse uitstraling.

thuisstudie lymfedrainage gezicht

Gezichtsmassage & Lymfedrainage

Een lymfedrainage van het gezicht, hals en decolleté te geven, zorgt voor een goede vochtafvoer. Bij plastische chirurgie, denk aan facelift, ooglidcorrectie, maar ook het verwijderen van huidkanker ontstaat er na de operatie veelal vochtophoping waardoor er spanning op de wond en litteken komt te staan.

gezicht guasha

Guasha gezichtsbehandeling

Guasha is een techniek uit de Tradicional Chinese Medicine het is het schrapen van de huid met een gepolijste jadesteen (een bao yĆ¼) . De huid van het gezicht maakt collageen aan krijgt een verjongingskuur en ziet er fris uit.  De meridianen in het gezicht worden gestimuleerd waardoor de energie, Chi beter gaat stromen.

thuisstudie visagie

Visagie

Iedereen is uniek en heeft een eigen schoonheid. Make-up dient als ondersteuning van de uitstraling en schoonheid van een ieder en je kunt daar waar nodig lichte correcties aanbrengen. Belangrijk is dat je cliënt met make-up zichzelf is en voelt.

online cursus schoonheidspecialiste

Opleiding Schoonheidsspecialiste

Heb je geen tijd om buitenshuis lessen te volgen dan is de complete online studie schoonheidsspecialiste een geweldige oplossing.