Wat doet een Indiase hoofdmassage

Indiase hoofdmassage stimuleert de zenuwen vanuit het hoofdgebied. Dit helpt je te ontspannen, wat op zijn beurt de mentale en fysieke gezondheid verbetert. Het verhoogt ook de bloedsomloop, stimuleert de hoofdhuid en voedt het haar.

Een hoofdmassage is een geweldige manier om je geheugen een boost te geven en je concentratie te verbeteren. Het verbetert de doorbloeding van de hersenen door gebruik te maken van de juiste drukpunten. Het voorziet je zenuwstelsel van meer zuurstof, waardoor het geheugen en de concentratie worden verbeterd.

Zweedse massage is de perfecte manier om stress en spierspanning te verlichten en eventuele houdingsproblemen teonline cursus Indiase hoofdmassage resetten die zijn ontstaan door repetitieve bewegingen of overmatig gebruik van specifieke spieren, terwijl Indiase hoofdmassage een beproefde en verkwikkende behandeling is bij stress en spanning.

Deze populaire massage wordt meestal uitgevoerd terwijl de cliënt zit, duurt ongeveer 20-30 minuten en werkt op de schouders, nek, hoofd en gezicht om een verscheidenheid aan stres gerelateerde aandoeningen te verlichten en spierspanning te verlichten.

Indiase hoofd Massage is een heerlijk heilzame en diep ontspannende massage van hoofd.

Met behulp van rustige achtergrondmuziek kunt u wegdromen terwijl een ontspannende massage wordt uitgevoerd met een reeks traditionele bewegingen die zijn ontwikkeld voor Indiase hoofdmassage. Indien er olie gebruikt gaat worden, wordt dit vooraf in overleg afgesproken.

Klik hier voor de thuisstudie Indiase hoofdmassage