online cursus voetreflex

Beste Maddy,

Ongeveer een jaartje geleden kwam ik met je in contact omdat ik informatie zocht over voetreflex. Ik heb toen de online cursus gekocht en heb hier ontzettend veel aan gehad. Ik woon in het buitenland en dan is het toch handig om het in het Nederlands nog eens goed te kunnen doorlezen. Nu was ik weer op zoek naar voorbeelden van gezichtsmassage en zo ben ik weer op je website beland. Dit keer om een online cursus gezichtsmassage te kopen bij je en ik moet zeggen dat ik het weer een geweldige aankoop vind. Het wordt zo duidelijk uitgelegd met video┬┤s en een uitgebreide geschreven uitleg. Helemaal perfect. Het is dat ik zo ver weg woon, anders wist ik wel waar ik mijn cursus zou gaan volgen.

Bedankt weer en veel lief Hilde

Saludos Cordiales,

Hilde Sportel

Naturopata