Cursussen en behandeling

Cursussen en behandeling

Bij deze ook ff mijn dank. Ben blij dat ik 2 jaar geleden naar jou toe ben gekomen om cursussen te volgen .hartstikke leuk en leerzaam was dat. En bovenal het belangrijkste dat je mij behandelt met acupunctuur voor de reuma (ziekte van bechterew om precies te zijn) .als ik bij jou behandeld ben gaat het een heel stuk beter met me. En niet alleen de reuma maar laatst ook bij jou gekomen met klachten van hyperventilatie panniekaanvallen Onrustig Hartkloppingen Hoofdpijn Duizelig dit allemaal door stress hoogstwaarschijnlijk.en nu paar behandelingen verder voel ik me weer een heel stuk beter. Ps enĀ  dat rare enge gevoel dat ik in mijn keel had is sinds de behandeling die ik gisteren van je had ongelooflijk maar waar weg.ik kan zelfs de huisarts afspraak morgen afbellen als het zo blijft. Je bent echt geweldig en ik ben blij dat ik jou heb leren kennen.ongelooflijk wat jij allemaal kan. Bedankt en groetjes van patricia