cursus massage gaan volgen

5 jaar geleden heb ik de beste keuze gemaakt in mijn leven!

Ik ben een cursus massage gaan volgen eigenlijk gewoon voor de fun maar ik vond het zo leuk en het voelde zo goed en fijn om te doen dat ik steeds meer wilde leren zoals nieuwe techniekjes en behandelingen. En zo kwam opeens Therapeutische Opleidingscentrum Kersten op mijn pad!

Met een ruime keuze aan leuke thuisstudies van Therapeutische Opleidingscentrum Kersten heb ik inmiddels al een aantal gevolgd met veel plezier! En er gaan er zeker nog wel een paar bij komen die nog op mijn verlanglijstje staan hahaha je wilt steeds meer leren als je passie gevonden hebt!

De thuisstudies zijn zowel voor beginner als gevorderde goed te volgen vindt ik zelf en vooral de video’s die erbij zitten zijn heel fijn en het lesmateriaal ook.

Als ik vragen heb of ik loop ergens tegen aan dan kan ik altijd bij Maddy terecht wat ik ook heel prettig vindt.

Inmiddels heb ik al een aantal jaar een klein massagesalon aan huis en mee dat ik het nu ook zeg denk ik wat vliegt de tijd toch als je plezier hebt!!

En mijn avontuur is nog lange weg niet afgelopen en ook op spiritueel gebied ben ik aan het groeien en wil dit in de toekomst gaan combineren met massages, zo mooi

Ik blijf nieuwe dingen ontdekken tijdens deze mooie reis zoals leuke nieuwe thuisstudies die op mijn pad komen en mij weer helpen verder te ontplooien tot nog iets mooiers

Zo mooi om dit te doen en te blijven groeien ik straal helemaal als ik aan mijn toekomst denk en hoe blij ik mijn klanten elke x weer maak als ze geweest zijn. Dit geeft mij nog meer energie om hiermee door te gaan

I Love what i’m doinig

Mandy

Klik hier voor meer informatie over onze thuisstudies

therapeutisch opleidingscentrum