Opleiding tot Wellness masseur

Opleiding Wellness masseur, leren masseren

Opleiding tot Wellness Masseur: Wat een geweldig leuke gevarieerde Opleiding is deze. Je begint bij de basis : de Massage Technieken en dat is in het begin best spannend. Welke mensen komen er ? Wat kan ik ervan verwachten ? Zou ik dat wel kunnen ? Eenmaal over de drempel bij Opleiding Centrum Kersten en alle spanning valt van je af. Je ontmoet gelijkgestemde mede studenten en Maddy en Miranda weten als geen ander je op het gemak te laten voelen en brengen rustig en bekwaam hun vakkennis over naar jouw handen, zodat de keuze voor een opleiding die jij jou past heel eenvoudig wordt. Het grote voordeel is dat je alles zelf kan bepalen , volgorde van modules en tempo. Je kunt zelfs tot maximaal 4 jaar lang op jouw tempo aan de slag om jouw droom of loopbaan switch te verwezenlijken !
Ook jij kunt naast een druk gezin of job een Opleiding volgen die bij jouw past !

Meer als een jaar geleden begon ik ook met idee mijn Pedicure praktijk aan te vullen met aanbieden van een fijne Ontspanning massage. Ik vond het zo prettig dat ik al gauw koos voor het volgen van een complete Opleiding tot Wellness Masseur !
Als je start, ervaar je al snel dat je je verder wil bekwamen , want er is zoveel keuze dat je al gauw jouw pad voor je ziet…of het nu op Wellness , Therapeutisch, Natuurgeneeskundig, Energetisch of Reflexologie gebied is. Bij Opleiding Centrum Kersten ben je letterlijk in goede handen !

Lucy van der Venne

cursus massagetechnieken

Bedankt voor je recensie Lucy!

Wil je meer weten over de opleiding Wellness masseur en ook heerlijk leren masseren? Kijk dan even op deze pagina en klik hier