Cursus Voetreflexologie


Geaccrediteerd door KTNO

Online cursus Voetreflexologie

Hoe fijn is het niet als jij dit heerlijke gevoel van wegzweven en loslaten van alle spanningen kunt bieden aan jouw cliënten!

Heb je geen tijd om massage-cursussen buitenshuis te volgen, zijn alle cursussen te duur en wil je direct beginnen? Deze online cursus Voetreflex is iets voor jou!

Online cursus Voetreflexologie:
leer een heerlijke voetreflex massage te geven.online cursus voetreflexologie

Een complete voetreflex, stap voor stap beschreven, uitleg en mooi geïllustreerd

Wilt u alles leren op het gebied van voetreflexologie, maar zijn cursussen te duur of heeft u geen tijd of gelegenheid om een cursus buiten de deur te volgen? Dan is de cursus Voetreflexologie van Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten echt iets voor u.

U kunt direct beginnen aan de cursus Voetreflex, vanuit uw eigen huis, wanneer u wilt.   Onze cursus reflexologie leert u alles wat u wilt weten over reflexzonetherapie en alles wat u moet weten om een heerlijke en degelijke voetmassage te kunnen geven.

Wij staan dan ook garant voor de hoogwaardige kwaliteit van deze cursus, welke u kunt volgen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

U kunt direct beginnen aan deze online cursus en u ontvangt een online Video Voetreflex, het complete e-Book en een werkmap. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding!

Iedereen kan leren een goede voetmassage te geven met behulp van onze cursus Voetreflexologie.
Omdat wij zeker zijn dat ook u de kneepjes van het vak snel kunt leren, bieden wij een ‘7 dagen niet goed geld terug’-garantie. Uiteraard kunt u de cursus Voetreflex op veilige wijze betalen.

Wat ontvang je bij deze online cursus voetreflexologie?

• Online Video Voetreflex: Je kunt online de film volgen, waarin je stap voor stap door de gehele voetreflex-massage wordt geleid.

• Het complete E-Book Voetreflexologie, een duidelijk stappenplan en met foto’s geïllustreerd.

• Een werkmap met alle voetreflex-punten, heel handig bij het oefenen!

Waar ga jij mensen heel gelukkig mee maken?

* Beter functioneren van de darmen
* Heerlijke ontspanning
* Verbetering van het algehele welzijn

Deze Cursus Voetreflexologie, een investering in jezelf!

Natuurlijk ga je mensen niet voor niets een voetreflexmassage geven! Je kunt voor deze heerlijke behandeling geld vragen! Dus, na 3 behandelingen heb je deze cursus er al dubbel en dwars uit! Mensen zullen je maar al te graag betalen om deze behandeling te mogen ondergaan!

 

Nu Slechts €127,-

Klik op de button om direct te starten

Vul je emailadres correct in, je ontvangt in je mailbox direct de inlogcodes!

Onlineshop Einkaufswagen Button Rot