opleiding tot massagetherapeut

Opleiding tot massagetherapeut

Voordat ik aan de opleiding begon droomde ik van een zelfstandige baan waar ik mijn eigen tijden kan bepalen, wanneer ik pauze houd en wanneer ik vakantie neem. Omdat ik veel voedsel allergieën heb is het ook moeilijk om mijn lunch of avondeten op het werk klaar te maken of mee te nemen.
Voordat ik aan de opleiding begon wist ik niet hoe ik het zou gaan regelen om een opleiding te beginnen. Of ik moest twee keer per week naar school of het was niet steeds dezelfde dag , enz, enz.
Ik was op zoek naar de opleiding voor schoonheidsspecialiste maar kwam toen op de site van Kersten opleidingen.
Toen zag ik dat ik verschillende opleidingen in modules kon doen en ben gestart met een module om te kijken of ik het leuk genoeg vond om de hele opleiding te volgen. Het was gezellig , leerzaam en ontspannend. Ik wilde al die opleidingen wel gaan volgen.
Tijdens mijn vrije dagen en de vakanties ben ik naar Maastricht geweest om de modules te volgen. Dat was pas echt een ontspannende vakantie, geleerd, ontspannen en uitgerust. De eerste opleiding die ik af had was de opleiding tot massagetherapeut .
In december behaalde ik mijn diploma. Daarna had ik het geluk dat ik een huis kreeg waar ik een kamertje ingericht heb voor de praktijk.
Maar toen kwam de Corona en moest ik nog even wachten voordat ik me in ging schrijven bij de KvK. In die tussentijd heb ik gewerkt aan mijn website en heb me in juni pas ingeschreven.
Lucy mijn collega masseur (dankjewel Lucy) had me aanbevolen bij Skin & more. Monique van Skin &More belde me toen op of ik zin had om ook bij haar in de salon te komen masseren (dankjewel Monique).
Ik ben hier erg blij mee.
Ik heb er absoluut geen spijt van dat ik voor dit beroep gekozen heb en wil graag nog meer modules volgen
Groeten Nicole Beckers
Liever thuis studeren? KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE
opleiding tot massagetherapeut