Duidelijke filmpjes thuisstudies

Omdat, door omstandigheden een praktijk cursus massage niet door ging, heb ik mij aangemeld voor de thuisstudie handreflexologie.
Ik was gelijk enthousiast. Daarom heb ik me daarna voor nog 3 thuis studies aangemeld. Ik ben over het algemeen geen voorstander voor thuisstudie. Wat me echter bij deze thuisstudies opvalt zijn de vele duidelijke filmpjes die het oefenen vergemakkelijken. Daarnaast staan er veel tips in waar ik wat aan had. Ook word ik blij van de boekenkeus die aangeraden wordt. De meeste had ik echter al in mijn kast staan. 🤗

Heidi Mooij

Bedankt voor je recensie Heidi!

Ben je geïnteresseerd in thuisstudies?

Kijk dan even op deze pagina

thuisstudies

 

Wil je een leuke thuisstudie volgen, KLIK HIER

Wil je liever praktijklessen volgen KLIK HIER