Website laten maken

Als startende ondernemer loop je al snel tegen een heleboel vraagstukken aan. Voor mij was één van die vragen of ik zelf een website zou bouwen of dat ik dat over zou laten aan iemand die er verstand van heeft. Nadat ik bij Maddy de cursus Paramedische praktijk starten had gevolgd werd het me duidelijk dat een website toch wel meer inhoudt dan alleen maar een leuk plaatje met wat teksten. Het start al met een goede domeinnaam, want anders wordt je evengoed niet gevonden via Google. En uiteindelijk is dat toch de opzet van een website, gevonden worden. Maarja, je begint pas en het geld vliegt de beurs uit aan alles wat je voor je praktijk nodig hebt. Daarnaast ben ik een redelijke control freak en wil ik alles precies goed hebben. Uiteindelijk heb ik toch besloten om maar te investeren in een professionele website. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. De site ziet er niet alleen professioneel uit. Ik sta ook al vrij hoog in de zoekresultaten door het advies van Maddy over een goede domeinnaam. Maddy zorgt ervoor dat ik via Google maps en Google places gevonden wordt. Ik krijg tips en adviezen over hoe ik de site nog hoger in de zoekresultaten kan krijgen. Gelukkig heb ik zelf de ruimte om de teksten er naar mijn zin op te zetten. En als iets niet lukt of als ik heb nog vragen, dan kan ik altijd nog even bij Maddy terecht.