Energetisch en lichaamsgerichte therapie chakra

Energetisch en lichaamsgerichte therapie chakra

Energetisch en lichaamsgerichte therapie komen samen in de cursus Chakra Reflexologie!

Wanneer je de Chakra’s bekijkt met de vaak lichamelijke klachten van je cliënt zie je de overeenkomst in de bijbehorende lichaamsdelen, maar ook de emoties waar mensen in vast zitten. De bewustwording hiervan is natuurlijk heel belangrijk! In de ‘alternatieve geneeswijzen’ zoals de Traditional Chinese Medicine weten ze al duizenden jaren dat lichaam en geest één zijn. Van stress worden we ziek, maar een stress-loos leven leiden is in deze tijd haast onmogelijk.

In de cursus Chakra Reflexologie komen het energetische en lichamelijke samen, we behandelen dan ook de Chakra’s energetisch, maar ook de bijbehorende reflexpunten en acupunten zijn heel belangrijk. Maar laten we het energetische belang van edelstenen niet vergeten, door de trilling van bij de Chakra horende stenen, help je de Chakra’s weer naar behoren te functioneren.

thuisstudie chakra

Ontdek hoe je de Chakra’s behandelt met verschillende therapieën

De Chakra’s ademen als het ware energie in en uit, in een spiraalvormige beweging, die, als de Chakra gezond is, met de klok mee draait.

Het lichaam heeft zeven grote Chakra’s, gelegen op romp en hoofd, daarnaast hebben we handchakra’s, voetchakra’s en knie-chakra’s en duizenden andere kleine Chakra’s. Het is van groot belang dat de Chakra’s goed functioneren.

Ontdek hoe je de Chakra’s behandelt met verschillende therapieën