energetisch therapeut en energetische balans

een energetisch therapeut en energetische balans

Een energetisch therapeut is een beoefenaar van alternatieve geneeskunde die zich richt op het herstellen van de balans in de energiestromen in het lichaam. Ze werken vanuit het idee dat ziekte en ongemak vaak het gevolg zijn van verstoringen in de energievelden of meridianen van het lichaam. De praktijk van energetische therapie kan variëren afhankelijk van de specifieke methode of benadering die de therapeut volgt. Enkele veelvoorkomende vormen van energetische therapie zijn:

energetisch therapeut en energetische balans

 Magnetiseren: Energetische therapie waarbij de therapeut zijn of haar handen op bepaalde delen van het lichaam plaatst of boven het lichaam houdt om de levensenergie chi te stimuleren en de genezing te bevorderen.


Helende energie:  hierbij werkt de therapeut met de energievelden rond het lichaam, vaak zonder fysiek contact, om de energiestromen in balans te brengen en genezing te bevorderen.


Chakra behandeling: het in evenwicht brengen van de zeven chakra's in het lichaam, die worden beschouwd als energiecentra die van invloed zijn op verschillende aspecten van gezondheid en welzijn.

Leer over de chakra's en hoe ze werken. Het in evenwicht brengen en activeren van je chakra's kan je intuïtie en energetische vaardigheden versterken.

Helderziendheid en intuïtieve vermogens vereisen vaak het verkennen van verschillende benaderingen. Leer over diverse technieken, zoals tarotkaarten, pendelen, en droomanalyse, om je intuïtieve vaardigheden te ontwikkelen.

Energetisch therapeut en energetische balans

Zelfreflectie: Houd een dagboek bij om je ervaringen en intuïtieve waarnemingen vast te leggen. Dit helpt je je vermogens beter te begrijpen en te groeien.

Wil jij jouw paranormale vermogens ontwikkelen én andere mensen helpen
energetisch in balans te komen, kijk dan even op deze pagina

Thuisstudie EFT