Thuisstudie Reiki
thuisstudie reiki

Reiki

Hoe je mensen kunt helpen met Reiki

Wat is Reiki precies?

  Het mooie van Reiki is dat iedereen de heelkunst kan leren, waarin je gericht leert om met reiki te werken. In deze Japanse heelkunst zijn eeuwenoude technieken toegankelijk gemaakt voor hedendaags gebruik, ook in de Westerse samenleving

  Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning. Reiki heeft geen bijwerkingen, behalve dat het kwalen geneest of vermindert.

  Bij een Reiki behandeling wordt er met handoplegging gewerkt. Door de handen vlak boven het hoofd of lichaam van een mens (of dier) te leggen verzacht de pijn of gaat de pijn zelfs helemaal weg. Je kan het inzetten bij veel medische klachten. Denk hierbij aan hoofdpijn, migraine, rugklachten, eczeem etc.

Reiki herstelt jouw innerlijke balans

Weer diepe ontspanning ervaren.

De term reiki bestaat uit twee Japanse karakters (kanji), te weten 霊 rei ('geest' of 'ziel') en 気 ki ('energie' of 'levenskracht'). Een andere, populaire Westerse vertaling van 霊気 reiki is "universele levensenergie", of
simpelweg "het leven", "de wereld" of "spirituele energie".

In het Usui Systeem van Natural Healing of Usui Shiki Ryoho, gebruikt men deze energie door zachte aanraking ten behoeve van healing.

Ontwikkel je gave

Wat zeggen onze cursisten?

Aanbod is zo leuk

Ik kijk nog steeds met plezier terug op de cursus die ik gevolgd heb. Ik heb absolute interesse om uit te breiden maar je aanbod is zo leuk dat de knoop doorhakken lastig is :)

Henny

Blij 

ik ben blij kennis gemaakt te hebben met dit opleidingscentrum en zal er zeker nog vaker zijn om nog meer te leren. Maddy die alles ontzettend goed uitlegt met heel veel liefde voor dit vak is ontzettend aardig.

Sylvia

Nek hernia

Terwijl we bezig waren met de cursus Magnetiseren heeft Maddy me 2 dagen als model voor behandeling gebruikt. Dit was voor mij zo enorm doeltreffend dat ik na 3 weken veel minder pijn had

Joyce

masseur worden

Gratis toegang tot ons ledenportaal!

Je ontvangt direct na inschrijving de inlogcodes om toegang te krijgen

tot de Online cursus Reiki

De gehele cursus staat hierin uitgelegd op duidelijk filmmateriaal

De syllabus kun je hier nu direct downloaden & uitprinten.

Je kunt dus ten alle tijden de gehele behandeling terug zien.

thuisstudie reiki

Wat je leert in de online cursus Reiki I

     In de Reiki I cursus leer je Reiki vooral op fysiek niveau in te zetten, dus hoe jij met Reiki lichamelijke klachten kunt behandelen als hoofdpijn, buikpijn, nek-, schouder-, rugklachten en dergelijke.

     Je leert de basis handposities

     Reiki zorgt ervoor dat de verbinding met de universele energie wordt hersteld. Een Reiki behandeling kan je helpen de energie weer vrij, dus zonder blokkades, te laten stromen. De Reiki behandeling stimuleert namelijk je zelfhelend vermogen en brengt je holistische niveaus in balans.

Wat je leert in de online cursus Reiki II

         In de Reiki II cursus ga je aan de slag met jezelf en anderen te behandelen op emotioneel en mentaal niveau waardoor jij gerichter naar de oorzaak van de klacht gaat. Je leert jezelf en anderen te helpen om klachten te verminderen.

         Bij Reiki op afstand maken we gebruik van drie energetische symbolen, dit zijn jouw intenties.

         Eén symbool is nodig om verbinding te maken, één is nodig voor de vraag wat jij wilt behandelen en één is nodig om de behandeling extra kracht bij te zetten

         Een behandeling wordt vaak als heel ontspannend ervaren, en in veel gevallen zelfs troost gevend. Men zou warmte of kou kunnen voelen, of lichte tintelingen. Dit is altijd van voorbijgaande aard en kan geen enkel kwaad. Na afloop kan het voorkomen dat je je wat loom of slaperig gaat voelen.

         Reiki symbolen worden ingezet bij het besturen van universele energie.

         Er zijn 5 soorten namelijk, Cho Ku Rei,    Sei He Ki,      Hon Sha Ze Sho Nen,     Dai Ko Myo      en     Raku. Ieder symbool staat voor eigen unieke krachten.

Online cursus Reiki III Aspirant Master

             Met de Reiki III aspirant Master wordt jouw Reiki energie krachtiger,
             de Master kracht is hierna 16x sterker

             Je kan de heling op alle niveaus (tegelijkertijd) inzetten; fysiek, energetisch, mentaal, emotioneel en spiritueel en dat maakt je een heel mens.
             Daardoor zal je vanuit een hoger bewustzijn kunnen leven.

thuisstudie reiki

De resultaten die je boekt:


             •   Je beheerst de Reiki technieken
             •   Je beheerst de krachtige Reiki tekens
             •   Je energetische en spirituele antenne staat wagenwijd open
             •   Daardoor zal je vanuit een hoger bewustzijn kunnen leven

Erkend door:

erkende opleiding

GRO: GAT Register Opleidingen

Thuisstudie Reiki - Thuisstudie Reiki - SBU: 51 GRO: 1.82

CRKBO

Erkend door Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
online cursus eft

Praktische informatie

             Toelatingseisen: Geen

             Je ontvangt de inlogcodes van het online studentenportaal, met deze codes heb je toegang tot de Thuisstudie Opleiding Reiki

             Eventueel kun je naar de inwijding dag komen in Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten in Maastricht!

€  350,-

Thuisstudie Reiki

Ja, ik wil direct de inlogcodes ontvangen!

Ik schrijf me nu in.