Online leren masseren met de cursus kruidenstempel

Online leren masseren

Online leren masseren met deze cursus kruidenstempelmassage doe je door het bestuderen van he

online cursussen ledenportaal

t filmmateriaal en het werkboek dat wij jou aanreiken. Je ontvangt de inlogcodes van het ledenportaal met meer dan 1000 leden waarmee je kunt communiceren over jouw passie.

Online leren masseren met onze online cursussen gaat heel gemakkelijk!

Je logt in op het online studieportaal en bestudeert de filmpjes wanneer het jou uitkomt. Vragen kun je stellen in de community of aan de leraar. Je ontvangt alle informatie en advies waar je spullen voor massage en andere benodigdheden kunt kopen. Wel zo handig want als je start zie je door de bomen het bos niet meer.

Door te masseren voel je je helemaal zen!

Het is zo heerlijk om mensen te masseren, je wordt er zelf ook helemaal relaxed van. Je cliënt gaat geheel ontspannen de deur uit en geniet de hele dag nog na van jouw massage. Daarbij werkt een goede massage preventief tegen allerhande ongemakken en kwalen. Giftstoffen worden afgevoerd en doordat het lichaam in een totale ontspanning komt kan alle stress en haast van de dag lichaam en geest verlaten.

Ook online leren masseren? Bestel snel een van onze cursussen!

Heb je helemaal nog nooit gemasseerd? Dan kun je het beste starten met een wellness massage, wanneer je genoeg ervaring hebt opgedaan kun je doorgaan met een therapeutische massage.

Online leren masseren en toch graag wat praktijkervaring opdoen?

Je bent altijd welkom om je in te schrijven voor een praktijkles in Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten.