Online massagecursussen

Online cursus masseren

Klik door op de cursusnaam voor meer informatie, jij kunt ook online leren masseren!

Ontspanningsmassage

Deze cursus zijn de basistechnieken van het masseren, wanneer je deze cursus hebt gevolgd kun je een heerlijke ontspanningsmassage geven.

Hotstone massage

Wie vindt een Hotstone massage nu niet lekker? Een heerlijke massage. Leer met de stenen masseren, maar ook alles over de temperatuur, heather en welk soort stenen je kunt gebruiken.

Kruidenstempelmassage

Doordat de huid zeer snel olie en kruiden opneemt, is de behandeling met kruidenstempels heel gezond. Daarnaast is de Kruidenstempelmassage een genot! In deze cursus leer je hoe te werken met de kruidenstempels en zelf de stempels te maken.

Stoelmassage

Door een goede houding op de massagestoel zijn de rugspieren optimaal te bewerken en heeft de massage niet alleen een relaxende werking, maar is ook zeer goed bij RSI klachten en rug-, en schouderklachten.

Voetreflexologie

Een heerlijke voetmassage waarbij je alle reflexpunten op de voeten leert kennen en behandelen.

Handreflexologie

Geef een heerlijke handmassage waarbij je alle reflexpunten in de handen masseert.

Massage onderarmtechnieken

In deze module leer je met de onderarmen een heerlijke massage te geven. Dit ontlast niet alleen je handen maar de onderarm massage is ook heerlijk om te ondergaan.

Edelsteenmassage

Leer met een speciale cup met daarin een edelsteen te masseren, ontlast je handen en geeft een diepe werking.

Chinese Hoofd-, nek-, & schoudermassage

In deze module leer je een stevige massage te geven van het hoofd, nek en schouders, daarbij leer je de acupunten kennen die in de Tradicional Chinese Medicine gebruik worden.

Cuppingmassage

Door een cupping massage wordt de doorbloeding van de spieren en huid optimaal bevorderd, waardoor je een dieptewerking verkrijgt die verhardingen in de spieren kan verhelpen.

Sportmassage

Sportmassage is niet alleen voor sporters, je leert op een diepere manier masseren en (spier)klachten te behandelen.

Online cursus masseren in ledenportaal

Je ontvangt bij de online cursussen de inlogcodes van het ledenportaal waarmee je direct aan je cursus kunt beginnen.

De syllabus en andere bijbehorende bestanden kun je downloaden en bestuderen en samen met het filmmateriaal bestudeer je en oefen je de massage.

In het ledenportaal kun je jouw vragen stellen en met medestudenten communiceren.Therapeutisch opleidingscentrum kersten

Je volgt de online filmmateriaal waarin je de leerstof krijgt aangereikt, daarnaast bestudeer je de theorie in de syllabus die je download en overal kunt bekijken. Het enige dat je nodig hebt om de cursus online te volgen is internet.

Vragen tijdens je studie:

Mocht je vragen hebben over de cursus kun je deze mailen naar info@massagecursuslimburg.nl, de vragen worden éénmaal per week beantwoord. Wanneer je dus een mail hebt gestuurd ontvang je binnen 7 dagen antwoord. Stel daarom al je vragen in één mail zo duidelijk mogelijk, zodat wij je zo goed mogelijk antwoord op al je vragen kunnen geven.