Cursus Holistic Pulsing

Online cursus Holistic Pulsing

Deze online cursus Holistic Pulsing leert je dat Holistic pulsing een op zichzelf staande behandelmethode is. Het is dus een waardevolle aanvulling bij massages en andere therapievormen. Het is een zachte behandelwijze met een grote dieptewerking, waarbij je gekleed op een behandeltafel ligt.

Door de verschillende manieren van pulsen brengen we het lichaam in beweging. Als we ervan uitgaan dat ons lichaam voor ongeveer 75% uit vloeistof (water) bestaat dan komt deze vloeistof door de constant wiegende, ritmische bewegingen in het hele lichaam tot op celniveau in beweging. Het geeft, mede door de zachte benadering de online cursus holistic pulsingmogelijkheid tot overgave. De ‘noodzaak’ om weerstand te bieden wordt steeds kleiner. Spanningen op een dieper niveau komen vrij en op een zachte manier losgelaten.

Het pulsen maakt de doorstroming weer optimaal wat ertoe leidt dat de afvalstoffen in de lichaamscellen aan de bloedstroom worden uitgescheiden. Holistic Pulsing wordt gezien als een methode om het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Doordat ons lichaam uit 70 tot 75 % water bestaat heeft Holistic Pulsing invloed op ons hele welzijn. Het rustig schudden van het lichaam is niet alleen heerlijk om te ondergaan, maar dringt ook door tot in het diepste van je wezen.

Wil je leren Holistic Pulsing toe te passen in je behandeling?

Deze therapie is heel fijn te combineren met massage, acupressuur, voetreflexologie en andere behandelingen. Maar ook een gehele behandeling met alleen Holistic Pulsen is heerlijk te ondergaan. Je wordt er ontspannen van en lichaam en geest komen weer in balans.

Wat reiken wij jou aan in deze thuisstudie holistic pulsing?

  • Je ontvangt de syllabus als E-Book (PDF)
  • Je ontvangt de gehele behandeling op duidelijk online filmmateriaal, het enige wat jij nodig hebt is internetverbinding.
  • Het filmmateriaal van de cursus Holistic Pulsing legt stap voor stap uit hoe je de behandeling van voor- en achterzijde van het lichaam gaat pulsen. De complete behandeling dus!

Vul je mailadres correct in, je ontvangt direct de inlogcodes in je mailbox.

Nu Slechts €127,-