Examen thuisstudie

Examen thuisstudie-opleidingen crkboexamen

Het examen bestaat uit 3 delen:

Een praktijkgedeelte, een theoriegedeelte en een casus.

Voor het praktijkexamen dien je een model mee te nemen, eerst zal dan ook het praktijkexamen plaatsvinden, zodat jouw model hierna kan gaan.

Het theorie-gedeelte bestaat uit 20 vragen van de door jouw gevolgde opleiding, dit zijn zowel open vragen als meerkeuze vragen.

Na het theorie-examen ontvang je een casus die je mag voorbereiden. Na de voorbereiding kom je uitleg geven over deze casus bij de examencommissie.

Ben je geslaagd, dan ontvang je het diploma. Ben je gezakt voor beide of een van de onderdelen van het examen dan bestaat de mogelijkheid tot het doen van een herexamen.

Let op: je kunt per examendatum opgaan voor één examen en diploma.

Examenkosten: €147,-

Bij inschrijving vermeld je bij ‘opmerkingen’ de vakken waaraan je hebt deelgenomen.

Examens voor een diploma van een van de opleidingen kunnen niet op afspraak, hiervoor gelden de data van de geplande examens.

Certificaat behalen voor een online cursus

Heb je een online cursus gevolgd en wil je hiervoor je certificaat behalen, kun je je inschrijven voor de examendag. De prijs voor een certificaat is €29,95. Nadat je je hebt ingeschreven voor het examen volgt de vraag om het inschrijfgeld te betalen, dit mag je negeren, het examengeld betaal je wanneer je het examen komt doen.

Je kunt ook op afspraak het examen plannen, maak hiervoor een afspraak via de mail: info@massagecursuslimburg.nl

Klik hier om je aan te melden voor het examen.